Lucie, postrach ulice, nebo Odpadlík. Kde je konec zapomenutým hvězdám

25.08.2018 | Osobnosti

Vídali jsme je na televizních obrazovkách dlouhá léta a najednou se po některých z nich doslova slehla zem. Co se stalo se slavným kouzelníkem nebo naší českou hvězdičkou Šárkou Vaňkovou?

Odpadlík

„Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval.“ Lorenzo Lamas si získal v dobách Odpadlíka srdce kdekteré z nás. V současné době se herectví věnuje jen zřídka. Kromě toho, že napsal autobiografickou knihu si také pořídil vrtulník a pořádá vyhlídkové lety z L.A. do Grand Canyonu. Současně je také zakladatelem organizace, která shání finance pro transplantace orgánů dětem třetího světa.

Cody – Krok za krokem

Pamatujete si ještě na vždy pozitivního Codyho v kultovním seriálu Krok za krokem a jeho typický smích? Jistě! Kdo by si ho nepamatoval? Amerického herce Sashu Mitchella tato role nejvíce proslavila. Dodnes ho můžete vidět v několika televizních seriálech, ale ve volném čase se nejvíce věnuje kickboxu. Právě díky tomu je i po padesátce zatraceně sexy!

Chandler Bing – Přátelé

Nezapomenutelný vtipálek Chandler Bing býval jednou z nejoblíbenějších postav seriálu Přátelé. Mathew Perry se bohužel dostal do spárů alkoholu a léků a nikdy se mu z nich nepodařilo úplně vymanit. V současnosti prodává své luxusní sídlo v Hollywood Hills a hodlá se stěhovat do Kalifornie.

David Copperfield

Máte dojem, že jste o slavném mágovi dlouho neslyšeli? Možné to je, ale ne z důvodu, že by se svým uměním nadobro skončil. Naopak dodnes vyprodává vystoupení po celé Americe, jen pro televize už není tolik atraktivní, jako tomu bývalo dřív. V posledních letech by se mohlo zdát, že se po mágovi a jeho tricích slehla zem.

Šárka Vaňková

Pamatujete si na mladičkou Šárku Vaňkovou, které v prvním ročníku SuperStar vyfoukla první místo Aneta Langerová? V posledních letech o ní bylo slyšet spíše díky románkům s Danielem Hůlkou nebo Filipem Renčem. Hudbu Šárka pověsila nadobro na hřebík a věnuje se zcela jiné profesi. Přestěhovala se do Bratislavy a pracuje jako vizážistka.

Vladko Dobrovodský

Nervózní homosexuál Vladko se proslavil účinkováním v reality show Vyvolení v roce 2005. Vždy toužil po herecké kariéře, ale v této branži mu přáno nikdy nebylo. Dodnes se snaží protlačit na kdejakou akci, kde by se mohl setkat s někým slavným, kdo by ho mohl konečně obsadit do nějaké role. Bohužel zatím marně.

Lucie – postrach ulice

Žaneta Fuchsová byla svého času jednou z nejslavnějších dětských hereček. Proslavila se v roli Lucie ve filmu Lucie, postrach ulice. I v dospělosti se chtěla herectví věnovat, ale na Pražskou konzervatoř ji nevzali, paradoxně kvůli nedostatku talentu. Vystudovala školu se zaměřením na ekonomiku a teprve poté, co vystřídala mnoho různých pracovních míst, začala pracovat jako asistentka režie. Dnes je vdaná a má dvě děti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat