Absurdní výroky celebrit. Tyhle si za rámeček nedaly

07.07.2018 | Osobnosti

Mlčeti zlato. V případě některých celebrit to platí dvojnásob. Jeden by čekal, že si hvězdy, které se neustále nachází v hledáčku všudypřítomných paparazzi, dají pozor na pusu. Bohužel, jak se můžete sami přesvědčit v následujícím článku, nejsou mnozí z nich rození myslitelé.

Michael Jackson

O Michaelovi bylo známo, že by pro všechny děti šel i na kraj světa. Bohužel se často spekulovalo o tom, zda jeho chování nehraničí s pedofilií. Výrokem, ve kterém se nechal slyšet, že je velmi nešťastný, když děti trpí a nejraději by je všechny vzal do své postele, to ovšem moc nepodpořil.

Mariah Carey

Na otázku, co si myslí o situaci ve světě, Mariah odpověděla: „Když se dívám na televizi a vidím všechny ty hladovějící děti na celém světě, nemohu si pomoci a pláču. Myslím, že bych byla ráda tak hubená jako oni, ale ne se všemi těmi mouchami a bincem okolo.“

Britney Spears

Britney nejspíš neměla ze zeměpisu jedničky. Prohlásila, že opravdu nikdy nechtěla jet do Japonska, jelikož nesnáší ryby a ví, že v Africe jsou jídla z nich velmi populární. Při dalším rozhovoru se svěřila, že velmi ráda lítá přes oceán, například do Kanady, a při jiné příležitosti opravila redaktora, že situace, o které mluví, se nestala v Anglii, nýbrž v Londýně. No, jsme si jistí, že se její bývalí učitelé chytají za hlavu.

Kate Bosworth

Kate má nejspíš mylnou představu o tom, jak na svět přicházejí šlechtici. Amerického novináře usadila poté, co mu oznámila, že má modrou krev, protože tak byla vychována. No, pokud je to tak jednoduché, proč ne?

David Beckham

Na otázku, zda půjde společný syn Victorie a Davida Beckhamových ke křtinám, David odpověděl: "Rozhodně chceme Brooklyna pokřtít! Jen si ještě nejsem jistý v rámci jakého náboženství." Tak doufejme, že se nakonec domluvili.

Arnold Schwarzenegger

Rakouský politik a světoznámý herec má zase absolutně jasno, co se týče homosexuálních sňatků. Na otázku, jak se k nim staví, řekl:  „Já si myslím, že sňatek homosexuálů je něco, co by mělo být mezi mužem a ženou.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat