Hollywoodská přátelství na život a na smrt. Koho nerozdělila ani sláva

09.09.2018 | Osobnosti

I celebrity mají přátele. Některé dokonce už desetiletí a stále ty stejné. Často mají stejnou práci i zájmy a nezřídka jsou nejlepšími přáteli ti, které spojuje pomyslná hvězda na chodníku slávy.

Jennifer Anniston a Courteney Cox

Seznámily se už v roce 1993 při castingu do seriálu Přátelé. Téměř ihned si padly do oka a zůstaly kamarádkami dosud. Na svatbě Jennifer šla za družičku právě Courteney, a když procházela rozvodovou krizí s Bradem Pittem, byla jí celou dobu oporou. Herečky tráví společné dovolené a Jenniffer je dokonce kmotrou kamarádčiny dcery Coco.

Kate Winslet a Leonardo DiCaprio

Kate a Leo jsou přáteli na život a na smrt už více, než 20 let. Seznámili se při natáčení velkofilmu Titanic a tehdy se spekulovalo, že se do sebe bláznivě zamilovali. Nikdy se to však nestalo. Stali se skvělými přáteli a jejich přátelství trvá dodnes. Když se Kate v roce 2012 tajně vdala, byl jí za svědka právě Leo.

Drew Barrymore a Cameron Diaz

Drew a Cameron se znaly dávno předtím, než společně natočily Charlieho andílky. Jsou přítelkyněmi na život a na smrt a vzájemně si byly za družičky na svých svatbách. Často se objevují společně při různých sešlostech a večírcích a v soukromém životě společně chodí na večeře do jejich oblíbeného podniku.

Liv Tyler a Kate Hudson

Liv a Kate spolu trávily mnoho času už v dětství. Jejich rodiny se přátelily, a tak není divu, že spolu tyto dvě krásky vyrůstaly. Následně si spolu zahrály ve filmu Doktor T. a jeho ženy, po kterém se z nich stala nerozlučná dvojka. Liv je dokonce kmotrou malého Rydera, jehož matkou je právě Kate.

George Clooney a Brad Pitt

Potkali se v roce 2001 při natáčení Dannyho parťáků a okamžitě si padli do oka. Od té doby jsou často společně viděni na nejrůznějších akcích a často je potkáte, jak společně popíjejí v baru. Kromě toho, že si rozumějí v životě, mají i společný zájem v pití kvalitního alkoholu.

Matt Damon a Ben Affleck

Tyto fešáky spojuje společné dětství v americkém Bostonu. Jejich přátelství trvá témeř celý jejich život a podporuje ho také vzájemná spolupráce, při níž se zabývají pomoci a propagaci mladých filmařů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat