40letá modelka vystavila svůj plochý hrudník: Odvaha, nebo troufalost?

Není žádným tajemstvím, že světové topmodelky většinou nedisponují dekoltem velikosti XXL. Ale okatě vystavovat trčící žebra a hrudník ve tvaru žehlicího prkna je už přece jen trochu příliš silná káva. Zvlášť, pokud jde o modelingovou hvězdu, která podle britských módních kritiků představuje špičku této náročné branže.

Většina žen by se s její nadílkou ve výstřihu necítila nejlépe, ale britská topmodelka Stella Tennant (41) si z ní těžkou hlavu nedělá. Právě naopak, na svém dokonale plochém hrudníku si doslova staví vlastní poznávací značku.Na prestižní večírky pro britskou smetánku neváhá vyrazit naostro a s rozhalenou košilí. Vždyť co na tom, že od krku po pás připomíná chlapa?

S výstřihem až po pupík modelka nedávno zavítala na prezentaci večerní kolekce přední návrhářky Stelly McCartney. Přestože si převzala ocenění Modelka roku, představy o ženské kráse tentokrát zdaleka nesplňovala. Chyběly jí k tomu nejen potřebné křivky, ale i slavnostnější účes. Brunetka si totiž doma s krátkým sestřihem příliš mnoho námahy nedala. Jediným pozitivním faktem tak asi je, že modelka jako jedna z mála stárne zcela přirozeně a bez zbytečných zásahů plastických chirurgů. A to ani poté, co se jí na tváři rýsují první vrásky a na svém "kontě" má čtyři porody!

Otázkou je, zda i módní návrháři a přední světoví fotografové budou o její kvality v dalších letech stát. Z její extrémně vychrtlé postavy je u vytržení možná už jen guru značky Chanel, Karl Lagerfeld, který si potrpí na trčící žebra a hrudník ve tvaru žehlicího prkna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat