Nejkrásnější dámy letošních Oscarů. Které krásky sklidily pochvalu za róbu?

25.02.2019 | Osobnosti

Skoro stejně napjatě jako každým rokem při udílení Oscarů čekáme na výsledky vyhlášení jednotlivých kategorií, čekáme také na své oblíbené hvězdy, až se objeví na červeném koberci. Které to bude slušet a kdo bude experimentovat?

Které z dam si letos na pomyslném módním vysvědčení odnášejí jedničku s hvězdičkou?

Charlize Theron

Že nepotřebujete ani nabíranou sukni, ani volánky nebo výstřih do pasu (tedy jak se to v tomto případě vezme), dokázala letos ve světle modrých šatech s rafinovanými otevřenými zády krásná Charlize. V jednoduchosti je zkrátka krása!

Jennifer Lopez 

U Jennifer naopak žádnou jednoduchost čekat nemůžeme. Nicméně tahle krásná zpěvačka si moc dobře uvědomuje hranici mezi okázalostí a nevkusem. A tak si klidně může dovolit šaty s efektem rozbitého zrcadla, které úžasně zdůrazňují její vnady.

Lady Gaga

Další ze zástupkyň zpěvaček také nešlápla vedle. Elegance je Lady Gaga poslední dobou vlastní a v černé róbě s dlouhými rukavicemi vypadá prostě jako princezna! Účes pak celý look jen dokresluje.

Emma Stone

Půvabná herečka svými šaty rovněž zaujala a sklidila za ně pochvalu. A my se přidáváme. Jednoduchý střih s originální aplikací v oblasti ramen, neotřelý vzor i barva… Zkrátka Emma vypadá jako opravdová hvězda!

Constance Wu

Že se oscarové róby většinou vyznačují usedlými barvami? Tak Constance se rozhodla tento stereotyp porušit. Žluté šaty téhle exotické krásce navíc úžasně sluší. A pak že je na červeném koberci nuda!

Gemma Chan

A když už jsme u zářivých barev – Gemmina róba patřila k nejoriginálnějším a nejodvážnějším. Většina žen by v ní totiž vypadala jako utopená v růžovém závěsu. Ovšem britská herečka v ní vypadá jako víla v růžovém obláčku.

Allison Janney

Půvabná herečka dokazuje, že i když váš věk nezačíná ani trojkou, ani čtyřkou, můžete být elegantní a sexy zároveň. Černá róba s hlubokým výstřihem a aplikací v pase vypadá prostě skvěle! Co na tom, že Allison chybí do šedesátky pár měsíců. Za nás palec nahoru!

Helen Miren

A ještě jedna ze zástupkyň hereček, jež na filmovém nebi září nějakou tu chvíli. Helen patří k nejelegantnějším a nejlépe oblékaným dámám na červeném koberci. A jak je vidět, nebojí se ani výraznějších barev! Zářivě růžová rozevlátá róba je trefa do černého. Herečka je prostě krásná a elegantní v každém věku!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat