I děti slavných občas zlobí. Jak ty své zvládá krásná Julia Roberts

30.03.2019 | Osobnosti

Herečka Julia Roberts tvrdí, že své děti nikdy netrestala. Přesto prý jedenáctiletý Henry ani čtrnáctiletá Hazel a stejně starý Phinnaeus nejsou nevychovaní a rozmazlení. Jednapadesátiletá hollywoodská hvězda ale umí nahodit pohled a výraz ve tváři, které jsou dostatečně odstrašující, takže její potomci v pokoušení její trpělivosti ihned ustanou.

„Jsem už vdaná téměř sedmnáct let. Mám veliké štěstí, že jsem si vzala muže svého života a máme tři úžasné děti. Jsem přísná matka. Nikdy neztrácím nervy, ale myslím, že je důležité, aby děti znaly hranice svého světa a v rámci těchto hranic se pak cítí bezpečně. Ale když se něco stane, tak je netrestám. Raději s nimi o tom mluvím. Myslím, že můj vážný obličej v tu chvíli je pro ně dost výrazným trestem,“ svěřila Julia italské televizi.

Žádné rozmazlování

Ta přitom jako dítě prý neměla vůbec lehký život, vyrůstala v chudobě, kterou její potomci nikdy nepoznají. Na druhou stranu je nerozmazluje a nutí je zvládat základní práce v domácnosti.

„Podle toho, jaké jsem měla dětství, vychovávám své děti. Nechci totiž, aby musely zápasit s životem tak, jak jsem to prožila já, ale na druhou stranu každý člověk musí umět ustlat svou postel a umět si vyprat prádlo a umět si uvařit nějaké jídlo, to jsou důležité životní dovednosti. Musejí si prostě všechno zažít samy, musejí si tvořit vlastní zkušenosti,“ dodala Roberts.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat