Odkud jsou a jak se skutečně jmenují známé celebrity

03.11.2018 | Osobnosti

Že celebrity nebývaly vždy celebritami, je jasné, ale málokdo si to uvědomuje. Některé z nich vyrůstaly v mnohem horších podmínkách, než si umíme představit, a pocházejí z obyčejných rodin. A stejně jako ostatní mají i celebrity, které pracují pod pseudonymy, svá pravá jména.

Marilyn Monroe

Vlastním jménem Norma Jeane Mortenson se narodila 1. června 1926 v Los Angeles. Tato americká filmová ikona však většinu svého dětství strávila v pěstounské péči a sirotčinci.

Bruno Mars

Peter Gene Hernandez, jak se ve skutečnosti zpěvák jmenuje, se narodil 8. října 1985 na Hawaji. Jeho předci pocházejí z Portorika a Filipín a zjevně po nich také podědil svoji charismatickou snědou tvář. Bruno pochází ze šesti sourozenců. Hudbě se věnuje už od útlého dětství.

Whoopi Goldberg

Se narodila 13. listopadu 1955 v Chelsea. Její matka byla ošetřovatelkou a otec pastorem. Její pravé jméno zní Caryn Elaine Johnson. V podstatě ještě v dětství se stala závislou na heroinu a v osmnácti letech porodila dceru Alex.

Eminem

Marshall Bruce Mathers III, jak zní jeho pravé jméno, se narodil v Saint Joseph ve státě Missouri v USA. Eminem měl život těžký už od samého začátku. Jeho matka při porodu málem zemřela, a když mu bylo 15 měsíců, odešel od nich jeho otec. Jeho rodina byla velmi chudá a tak často žili v ubytovnách, přívěsech nebo u příbuzných. Matka se později stala závislou na lécích a samotný Eminem se později pokusil o sebevraždu, když ho opustila přítelkyně a matka jejich dcery.

České hvězdy

Ani u nás se celebrity nevyhýbají používání pseudonymů. Například zpěvačka a herečka Olga Lounová, se ve skutečnosti jmenuje Olga Pytlounová. Je jasné, že takové jméno do showbyznysu příliš nezapadá. Dalším umělcem, který používá přezdívku, je muzikant Michal David, jehož pravé jméno zní Vladimír Štancl. Ten si své jméno změnil proto, že se zahraničním fanouškům špatně vyslovovalo. Jméno, které by vám nejspíše nic neříkalo je také Lucianna Krecarová. Tuto zpěvačku ale určitě znáte pod přezdívkou Anna K.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat