Komentáře k článku

Yami 01.05.2019

Celý film jsme zpívali...a skoro celé kino...dlouho jsem nic podobného nezažila ...byla jsem 4 x v kině a atmosféra opět skvělá...díky všem Rami je prostě formát takhle nacvičit pohyby a vydržet to tempo :) - článek je informativní úpravy mě neurážejí..jde o příběh a ten se povedl..

Terorista 02.05.2019

Film o teplometovi, nějaké disko shit skupině a ještě na to lozit do kina? Určitě ne!! *19*

Jozef Terorista 02.05.2019

Bože, bože... zase jeden blahoslavený chudý duchem. Copak jste ve svém životě dokázal vy (nebo ty - protože předpokládám, žes ještě školou povinný neználek)*10*

Heduš Jozef 03.05.2019

A to je přesně ono. Kritizuje ten kdo to neviděl. Naše česká nátur - ještě že ne u všech.

Richard 02.05.2019

Fredyho nikdo nemůže nahradit, ani pořádně napodobit. Byl to jedinečný originál a dle mého názoru i když mám v rockové hudbě jiné favority, tak jeho hlas byl nejlepší rockový hlas na světě.

Jarda 02.05.2019

Zdravím autora, nevím jestli to zaregistroval ale Bohemian Rhapsody je film. Není to autobiografie Queen ani Freddieho. Je to příběh, který zafungoval a vrátil Queen na vrchol. Pokud chce autor řešit chyby ve filmech jestli jsou podle reality, tak navrhuji soustředit se na nějaké humanitní vědy nebo projekty EU. Já se například chodím do kina pobavit a neřešit, jestli Queen hráli před LiveAid 1985 2 dny nebo 5 let, atd. atd

Ondrej 03.05.2019

Zde je asi vynikající předělávka. Lepší originálu*1* https://www.youtube.com/watch?v=sAWl5peI8HY

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat