Česká Miss World Domanská se svlékla: Nikdy nebyla odvážnější!

Česká Miss World Denisa Domanská v sobotu předala korunku krásy své nástupkyni. Nádherná brunetka však ještě na konci svého kralování nafotila pořádně žhavé fotografie. Takhle sexy nebyla nikdy předtím.

Denisa nafotila s uznávaným fotografem Filipem Matušinským novou kampaň pro Global Energy, firmu, dodávající levnou elektřinu a plyn do domácností. A pořádně se u toho odvázala. Poprvé v kariéře fotila nahoře bez.

„Asi žádná modelka není nadšená, když má odhodit svršky. Je to ale moje práce, a tak to beru. Jen ještě uvidíme, co přítel,“ řekla s úsměvem Domanská.

Denisa žije s o pět let starším přítelem Petrem již tři roky. Bohužel mají ale vztah na dálku. On žije v Kyjově, Denisa kvůli modelingu přesedlala do Prahy. „Je to komplikované, ale klape nám to. O to víc se vždycky na sebe těšíme. Přítel pracuje v Kyjově v rodinné firmě, takže to ani jinak zatím řešit nejde,“ vysvětluje modelka. A co říká partner na odvážné fotografie své lásky? „Radost z toho nemá, ale ví, že to je moje práce,“ upřesnila Domanská.

Odstupující Česká Miss World si kralování užívala. Práce prý měla nejvíce v kariéře. „Musím říct, že žádné špatné zkušenosti nemám. S médii jsem vycházela myslím dobře a zakázek výrazně přibylo. I když od soboty je ze mě loňská Česká Miss World, doufám, že kampaň pro Global Energy nebyla poslední a stále bude hodně práce,“ uzavřela s úsměvem Denisa.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat