Spice Girls po téměř 20 letech: Jak vypadají dnes a co se s nimi stalo?

Každá rozjela sólovou kariéru! Přestože dívčí skupina Spice Girls patřila k hudebním miláčkům závěru minulého tisíciletí, už po čtyřech letech své existence se začala rozpadat. Jednotlivé členky kapely se totiž vydaly vlastní cestou. Víte, jak se změnily a co všechno pod vlastním jménem dosáhly?

Geri Halliwell alias Ginger Spice

Právě na podnět této zrzky skupina začala zápasit s existenčními problémy. Geri totiž v roce 1998 ohlásila odchod, přičemž se vzápětí vrhla na sólovou dráhu. Celkově vydala tři alba a zejména s tím debutovým dobyla přední příčky hitparád. Od roku 2008 se živí jako autorka. Tehdy světlo světa spatřila její pohádková sága Ugenia Lavender, která jí zajistila titul nejprodávanější autorky dětských knížek. Už předtím však z hlediska prodejnosti bodovala vlastní biografií.

Zajímavostí je, že zpěvačka příliš nefandí utrácení peněz za oblečení. Ačkoli má hezké věci ráda, nedala by za šaty více než sto liber, tedy něco míň než tři tisíce korun. Sama Geri navrhuje pro značku Next vlastní kolekci oděvů, které se rozhodně do stovky liber svou cenou vejdou.

Členka zaniklé skupiny Spice Girls svěřila své módní tipy britskému listu The Mirror: „Vy byste hlavně měli nosit šaty, nikdy by šaty neměly nosit vás. Vždycky si taky vezměte hezký pár jehlových podpatků, aby vaše nohy vypadaly delší. A v našem klimatu bych nikdy neutratila za šaty víc jak sto liber.“

Melanie Chisholm alias Sporty Spice

Tato tepláková královna se ve světě hudby udržela do dnešních dob. O rok později jako Geri také vydala svou prvotinu, se kterou sklidila obrovský úspěch. Po čtvrtém albu si dopřála pauzu, aby se mohla věnovat rodině a mateřským povinnostem.

Přípravy na comeback pojala Melanie originálně. Nebyla spokojená se svým poprsím, ale odmítala podstoupit plastickou operaci, a tak se začala ládovat speciálními japonskými sušenkami. Ty prý obsahují látky, které zvětšují ňadra až o několik čísel.

V roce 2011 se však do showbyznysu vrátila a vydala již v pořadí páté CD. Zdá se tedy, že v tomto průmyslu se Mel C zdomácněla opravdu natrvalo.

Emma Bunton alias Baby Spice

Průměrná milenka nevěrných partnerů a manželů vypadá jako údajně jako zpěvačka Emma Bunton. Vyplývá to z průzkumu seznamky, která spojuje zadané toužící po nevěrném sexu. Menší modrooká blondýnka je přitom nejčastějším typem žen, která na seznamce hledá zadané muže. Má asi 1,6 metru, je jí šestatřicet let a má modré oči a blond vlasy, přesně jako zpěvačka Emma ze zaniklé skupiny Spice Girls.

Zpěvačka je dvojnásobnou maminkou. Děti počala Baby Spice se svým snoubencem Jadem Jonesem. Prvorozený syn se jmenuje Beaua, nejnovější přírůstek do rodiny je opět chlapcem a dostal jméno Tate.

Blondýnka se sólovým albem čekala do roku 2001. Na konto si stejně jako Geri stihla připsat tři nahrávky. Později se však vrhla na herectví v rámci televize a filmu. Momentálně patří mezi populární rádio DJ-ky, a dokonce jí uprchlo porotní křeslo v bruslařské show celebrit – Dancing on Ice.

Melanie Brown alias Scary Spice

Melanie na posilovny nevěří. Postavu si udržuje v dobré kondici příjemnější metodou – sexem. A snědá zpěvačka tvrdí, že soulouží i pětkrát denně, aby zůstala štíhlá a měla pěkné tělo. Frekventovaný sexuální život prý vyhovuje i jejímu manželovi Stephenu Belafontemu.

„No, dnes to byl dost rušný den, takže jsme to dělali jen třikrát,“ tvrdila Mel B v rozhovoru. „Já a manžel jsme stejně naladění, on je můj nejlepší kamarád a myslím, že jsme oba stejně perverzní a nadržení jeden na druhého. To je také klíčem našeho šťastného manželství,“ věří Melanie.

Mel B zatím vydala dvě alba, velkou díru do světa s nimi však neudělala. Úspěšnější byla v tanci, když v rámci show Dancing with the Stars skončila na úctyhodné stříbrné příčce. Spajska v září loňského roku porodila už své třetí dítě. To je však její první s manželem Stephenem Belafontem. Nejstarší dceru Phoenix Chi má s tanečníkem Jimmym Gulzar a druhé dítě porodila v dubnu 2007 a otcem je známý herec Eddie Murphy. Mel B se jistý čas věnovala tvrdé dřině v posilovně a fitness, díky čemuž vydala i DVD s vlastním návodem, jak se dostat do formy. Momentálně připravuje třetí album a u protinožců sedí v porotě show The X Factor.

Victoria Beckham alias Posh Spice

Manželka britského záložníka sice pěvecké kariéře dopřála jeden pokus, velmi brzy však pochopila, že tudy cesta nevede. Naplno se proto věnovala nejdříve rodině a později módě. V současnosti patří k uznávaným designérkám, přičemž její kolekce nechybí na předních týdnech módy. Kromě tří synů její potomstvo obohatila i dcerka Harper Seven.

Victoria prý miluje módu natolik, že nemůže nikdo na světě očekávat, že by se oblékla do tepláků. Ty na sebe neoblékne ani doma. I tam totiž může mít na sobě spoustu pohodlného sexy oblečení z dílen návrhářů. „Nikdy mě na ulici neuvidíte v teplákách. Já prostě tak moc miluju módu, že nemůžu chodit v teplákách! To samé platí pro boty důchodky. Ty mám na nohách jen doma,“ tvrdí Victoria.

Přestože pět krásek v současnosti již mnoho nespojuje, pro zahajovací ceremoniál nadcházejících olympijských her v Londýně chtěly udělat výjimku. Kamenem úrazu se však stala právě Victoria, kterou návrhářská obec konečně přijala mezi sebe. A to by čtyřnásobná matka nerada změnila. Její vztahy s Mel B jsou navíc velmi chladné. "Mel B velmi touží po tom, aby se ta show uskutečnila. Všechny dívky by to zvážily, ale Victoria se vyjádřila jasně. Chce se soustředit jen na svou kariéru v módě, "cituje svůj zdroj deník Daily Mail. Uvidíme tedy, zda se Victoria nakonec nechá obměkčit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat