Jennifer Aniston: Chci se znovu zamilovat

22.05.2019 | Osobnosti

Několik vztahů a dvě manželství má za sebou padesátiletá Jennifer Aniston. Hvězda seriálu Přátelé se rozešla s manželem Justinem Therouxem před rokem a půl. Od té doby tvrdí, že je nezadaná a zatím nemá v hledáčku žádného náhradního partnera. I když je teď se svým životem spokojená tak, jak nebyla nikdy v minulosti, přesto jí k dokonalosti něco schází. Ráda by se znova zamilovala.

„Když jde o pana Božského, rozhodně ho ráda přivítám. Neříkám, ne, už jsem s randěním skončila. To už se nikdy nestane… Řekla bych, že jsem nikdy kvůli žádné zkušenosti v minulosti neměla důvod zatvrdit se nebo okorat nebo se obrnit či si říct, už nikdy více, že mám dost,“ přiznala Jennifer magazínu Harper’s Bazaar.

Však ono to přijde...

Nicméně jedním dechem dodává, že nikoho na seznamkách neloví.

„Mám na to nula času, abych byla upřímná… randění teď není mou prioritou. Mám pocit, že ať bude vypadat jakkoli, přijde to samo, nejde o to, že bych to měla aktivně hledat, víte?“ dodala Aniston, která se pro časopis nechala nafotit nahoře bez.

Oslavy jejích padesátých narozenin se zúčastnil také její první manžel Brad Pitt.

„Mám na tu oslavu tolik krásných vzpomínek, nevím ani, kde začít. Mám pocit, že to byla místnost vyplněná láskou, všichni ze všech možných částí mého života od narození až do dneška,“ tvrdí herečka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat