Štve mě, když mi pořád říkají, jak jsem malá, říká Scarlett Johansson

24.04.2019 | Osobnosti

Herečka Scarlett Johansson by rozhodně neprorazila jako modelka. Se svými 160 centimetry není průměrně vysoká ani na podpatcích. Ji samotnou by to neštvalo, kdyby ji na nevýraznou výšku postavy pořád neupozorňovali fanoušci, kteří se s ní setkají osobně. „Páni, vy jste ale malá,“ je poznámka, která Scarlett spolehlivě dopálí.

„Páni, vy jste ale malá. To se mi děje pořád. Jste mnohem menší, než jsem si myslel, že budete. Říkám na to, páni, od kdy je v pořádku něco takového někomu říkat? Je to tak úchylné. Ano, pořád mi říkají, jste tak malá,“ stěžovala si Scarlett v rozhovoru pro britskou edici magazínu Cosmopolitan.

Dvojí metr

Hollywoodská hvězda je hlasitou politickou aktivistkou, která bojuje proti politice Donalda Trumpa i sexismu v Hollywoodu. Ještě než začaly skandály s Me Too, stěžovala si na dvojí metr při posuzování ženské sexuality.

„Když ženy hovoří o tom, že si užívají sex, je to téměř zakázané téma. Mít zdravý postoj k vlastní sexualitě znamená, že vás označí jako zhýralou, příliš divokou a děvku. Nemáte morálku a máte nejspíš sexuální úchylku nebo jste někdo, kdo neudrží monogamní vztah. Když začnete mluvit o tom, že si užíváte samu sebe, jste zvídavá, je to stále tabu,“ zlobila se Scarlett před dvěma roky, kdy se rozvedla se svým druhým manželem Romainem Dauriakem, s nímž má dceru Dorothy Rose.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat