Políbila jsem zástup žabáků, než jsem našla prince, říká Hilary Swank

11.06.2019 | Osobnosti

Herečka Hilary Swank se loni vdala za Philipa Schneidera. Je prý princem, na kterého celý život čekala a jehož ale také aktivně hledala. Na cestě k němu však potkala zástup ošklivých žabáků, které musela políbit. Než se konečně dostala k Philipovi. A hledání jí zabralo třiačtyřicet let.

„Musím říct, že on je úžasný. Trvalo mi to hodně dlouho, než jsem potkala toho pravého chlapa. Políbila jsem spousty žabáků, než jsem se dostala až sem. Není na něm opravdu nic, co bych změnila. Můžete se ho třeba zeptat na to samé, což?“ svěřila Hilary magazínu People.

Svatba bez mobilů

Nepříliš příjemné tvrzení to musí být pro herce Chada Loweho, s nímž strávila v manželství deset let. Rozvedli se v roce 2007.

Na otázku, který moment z druhé svatby byl nejkrásnějším, odpověděla: „Hm, to je těžké říct. Asi po boku mého otce, ale také jít špalírem a vidět vaši spřízněnou duši, jak na vás čeká, a všechny milované, kteří přijeli a vynaložili úsilí, aby tam byli… Všichni mlčeli. Nesměly tam být žádné mobily, takže si lidé museli užívat přítomný okamžik. A pak dvě mé kamarádky Karen a Willa Griffinovy zpívaly a můj synovec Brandon hrál na kytaru. Philipův nejlepší kamarád Mischa Collins četl báseň, kterou nám napsal. Bylo to prostě kouzelné a velmi dojemné,“ zavzpomínala Hilary.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat