Jsem osamělý, chtěl bych co nejdříve lásku, zoufá si Keanu Reeves

16.06.2019 | Osobnosti

Herec Keanu Reeves je prý poslední roky velmi osamělým mužem. A přál by si, aby se to co nejdříve změnilo. Má prý totiž spoustu lásky ve svém srdci, kterou by moc rád věnoval tomu pravému člověku.

„Víte, jsem osamělý muž. Nemám teď ve svém životě nikoho. Ale pokud to opravdu přijde, tak bych druhou osobu respektovat a miloval, doufejme, že se mi to splní,“ svěřil Keanu v rozhovoru pro magazín Star2.com.

Loni přitom Reeves v dvojrozhovoru s Winonou Ryder přiznal, že se během natáčení Drákuly v roce 1992 vzali.

Svatba (nejen) před kamerou

Winona a Keanu konci minulého léta uvedli do kin snímek Ten pravý, ta pravá?. Společně se potkali před kamerou během uplynulých šestadvaceti let už počtvrté. Poprvé to bylo v roce 1992 v Rumunsku, když natáčeli Drákulu a režisér Francis Ford Coppola je nechal před kamerou oddat skutečným knězem.

„V Drákulovi jsme se vlastně vzali. Ne, přísahám bohu, myslím, že jsme skutečně manželi. Točili jsme originální záběr a on provedl celý obřad. Takže myslím, že jsme manželi,“ svěřila šestačtyřicetiletá Winona magazínu Entertainment Weekly. „Pamatuješ si na to? Bylo to na Valentýna,“ vyzvala k reakce Keanua. „Ach můj bože, my jsme fakt manželi,“ dodal nakonec Reeves.

Po Drákulovi se Ryder a Reeves potkali před kamerou ještě ve filmech Temný obraz z roku 2006 a Soukromé životy Pippy Lee z roku 2009.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat