Herečka Drew Barrymore má po porodu rozestup břišních svalů

19.06.2019 | Osobnosti

Herečka Drew Barrymore podstoupila speciální ošetření břicha. Po dvou těhotenstvích se jí totiž rozestoupily břišní svaly a povolila středně vedoucí lišta z vazivové tkáně. Cvičením lze sice napravit mírnou diastázu břišních svalů, ale hollywoodská hvězda vsadila na řešení problému na specializovaném pracovišti a na metodu EmSculpt.

„Miluju cvičení, ale po dvou dětech jsem měla pořád nějaká zranění, protože nemám pořádně zpevněné břicho. Střední část byla vystouplá jako vana a pořád mě zrazovala. Ženy mají děti celé věky, ale nikdo dodnes nemluví o tom, jak to poznamená jejich tělo,“ zlobila se Drew.

Zákrok pro bohaté?

Barrymore je tváří metody EmSculpt, která využívá elektromagnetické vlny, jimiž působí na tukovou tkáň, svaly a vazivovou tkáň. Po ošetření se břicho téměř ihned výrazně zpevní.

„Okamžitě jsem vnímala ten rozdíl. A také to bylo ihned vidět, ale celé břicho najednou začalo jinak pracovat,“ tvrdí Drew.

Ačkoli ona za reklamu na EmSculpt dostane tučný honorář, zájemci o proceduru se musejí připravit na placení nemalé sumy. Ošetření vyjde v řádu desítek tisíc korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat