Už nikdy nechci slyšet o Sexu ve městě, tvrdí představitelka Samanthy

27.07.2019 | Osobnosti

Herečka Kim Cattrallová opět zdůraznila, že když řekla v minulosti návratu do Sexu ve městě nikdy, myslela tím nikdy. A byla by ráda, kdyby se jí na toto téma už nikdo v budoucnosti neptal. Po hádce se Sarah Jessikou Parker, která dostávala větší honoráře než Kim, je prý jakákoli spolupráce nemožná.

Nikdy,“ odpověděla Kim na otázku deníku The Mail, zda je možné, že by se ještě vrátila k Sexu ve městě. „Pro mě je to jednoznačné ne.

Kamarádky před kamerou, za kamerou ne

Podle přátel Cattrall může za to, že nevznikne třetí snímek s názvem Sex ve městě, Sarah Jessica Parker. Nejenže měla daleko vyšší honorář než Kim, ale po celou dobu natáčení dávala všem najevo, že je nejdůležitější a ostatní jsou jen vedlejší role. S Kim tak mimo kamery neprohodily ani slovo.

„Kim měla pocit, že si Sarah myslí, že je důležitější než ostatní. Ve chvíli, kdy natáčení skončilo, Kim oznámila svému týmu, že se Sarah už nikdy nebude natáčet jakýkoli film. Nedokázala zvládnout negativitu, která mezi nimi panovala,“ cituje The Sun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat