Nejkrásnějším mužem světa se stal britský vědec s IQ 181

Když se hovoří o soutěži krásy, málokdy se míní krása duševní, většinou jde jen o hodnocení povrchní, fyzické atraktivity. Jistý posun v tomto vnímání letos předvedla porota soutěže Mr. World volící nejkrásnějšího muže planety. Z jednasedmdesáti svalovců totiž zvítězil britský vědec štíhlejší postavy, který má IQ 181 a věnuje se výzkumu leteckých motorů.

Sedmadvacetiletý Jack Heslewood je atraktivní fyzicky, má pěkně rostlou postavu, ačkoli nepatří k majitelům přebujelé svaloviny. Nicméně vyniká nad ostatními svou inteligencí. Podle Mensy má IQ 181.

Na Filipínách zaujal porotu právě svým inteligentním a velmi kultivovaným vystupováním. Vyhrál tak nad ostatními, kteří ho možná předčili v poměřování fyzické síly či módním vkusu.

Vědec i model v jedné osobě

Jack absolvoval letecké inženýrství na Kingston University v jednadvaceti letech. Střední školu totiž dokončil už v šestnácti díky vysokému IQ. Mimochodem to má jen o sedm bodů nižší, než kolik v centimetrech měří výška jeho postavy.

Inteligentní vývojář leteckých motorů ale neodsuzuje ani svět módy. Nemá totiž rád předsudky obecně.

„V modelingu člověk potká rozličné typy lidí a vytvoří si přátelství, je to skvělé rozptýlení od vědy, která je mentálně velmi náročná. V modelingu musí mít člověk úplně jiný typ dovedností, které respektuji, není to jednoduché,“ tvrdí Jack.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat