Angelina Jolie: Poslední čtyři roky jsem se cítila poníženě a zahnaná do kouta

Před třemi roky se herečka Angelina Jolie rozhodla rozejít s Bradem Pittem. Měla prý dost jeho alkoholismu a užívání marihuany. A nejen to. Vůbec poprvé matka šesti dětí přiznala, že se ve vztahu s Bradem necítila bezpečně, že se bála o svou bezpečnost, cítila ponížená a zahnaná do kouta.

Angelina teď prohlásila, že se dnes cítí tak dobře, jak se necítila poslední čtyři roky. Tedy ještě v době, kdy žila s Bradem. A jak se tedy ona čtyři léta cítila? To svěřila magazínu E! News: „V mém životě bylo období, kdy jsem se cítila, což jsem možná dobře skrývala před veřejností, kdy jsem se necítila svobodně, kdy jsem se necítila bezpečně, kdy jsem se necítila mimo nebezpečí. Cítila jsem se ponížená a zahnaná do kouta. A stálo mě to hodně najít zase vše zpět, zřejmě je to dnes mnohem lepší, než bylo kdy za poslední čtyři roky.“

Superžena i na plátně

Angelina má s Bradem osmnáctiletého Maddoxe, patnáctiletého Paxe, čtrnáctiletou Zaharu, třináctiletou Shiloh a jedenáctiletá dvojčata Vivienne a Knoxe.

Hollywoodská kráska zrovna natáčí snímek The Eternals společnosti Marvel, v němž hraje superženu Thenu.

„Jsem velmi vděčná, že mám příležitost hrát tento typ postav, které ze mě vymlátí poslední kousek síly, který mám, a které mi připomenou, jak silná dokážu být,“ dodala Angelina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat