Herečka s nejmenším poprsím v Hollywoodu: Je zasnoubená!

Herečka Keira Knightley přijala nabídku svého přítele Jamese Rightona a rozhodla se stát ještě letos jeho manželkou. Hvězda filmu Pýcha a předsudek s hudebníkem skupiny Klaxons randí od února loňského roku. Přesně před rokem společně byli na svatbě hereččinu bratru Calebovi, kam Keira přišla jako družička.

„Keira a James se zasnoubili, další komentáře týkající se této záležitosti ale poskytovat nebudeme,“ oznámil mluvčí herečky.

Na bratrově svatbě před rokem přitom britská herecká naděje měla nehodu a slavnostní šaty pro družičku si několikrát pobryndala jídlem a pitím.

„Normálně si na sebe věci nevylévám, ale každý drink na té svatbě skončil na mých šatech. Pak tam měli bufet s kari a všechno to kari skončilo na mých šatech, a pak jsem šla na toaletu a zasekla se ve dveřích a roztrhla si celé šaty vzadu. Takže jsem byla nejhorší družičkou na celém světě,“ přiznala Keira.

Přijetí nabídky k sňatku však neznamenalo, že dostane jen prsten s diamantem, sama se rozhodla obdarovat oba dva novým luxusním sídlem ve východní části Londýna. Ve čtvrti Spitalfields, stále oblíbenější mezi bohatými a slavnými, si pořídila městský dům v přepočtu za 77 milionů korun.

Nové „rodinné“ sídlo Keiry a Jamese za 2,4 milionu liber má vlastní kino, šatnu, hudební salon a knihovnu. V zahradě je malý studiový domek. Za dům přitom platila firma Keiřiny matky Sharman MACdonald.

Východní Londýn už dlouho nepatří k odstrašujícím částem britské metropole, tedy ne všechny jeho čtvrti. Do oblasti se stále častěji stahují celebrity, umělci a hudebníci.

„Člověk tu potká Keiru procházející se kolem ve velkém klobouku, aby nebyla poznat. Ale pořád ji poznáte spolehlivě, nikdo ji však tady neobtěžuje,“ píše o čtvrti Spitalfields list Daily Mail.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat