Antonio Banderas v 90. letech netušil, že ho pronásleduje skutečná Madonna

Herec Antonio Banderas dostal v devadesátých letech několik podivných telefonátů. Volala mu jistá paní, která se představovala jako zpěvačka Madonna a dožadovala se rande. Jenže španělská hvězda dotyčnou šprýmařku odmítla. Antonio totiž nevěřil, že o něj skutečně královna popu stojí. Až později zjistil, že to byla skutečně Madonna.

Ta svou posedlost Antoniem i marné snahy se s ním spojit osobně odhalila ve filmu Madonna: Truth or Dare.

„Neměl jsem vůbec ponětí o tom, že v tom dokumentu jsem. Zrovna jsem dotáčel film Králové mamba tady v Los Angeles a ona mi jednou ráno volala. Myslel jsem si, že si ze mě akorát někdo utahuje. Protože jsem zvedl telefon v hotelu a byla tam Madonna. Nemohl jsem tomu uvěřit. Řekla mi, poslouchej, chci ti ukázat dokument, v němž jsi. A já řekl, co? Jaký dokument? O čem to mluvíte?“ přiznal devětapadesátiletý herec, kterého nakonec sbalila kolegyně Melanie Griffith.

Chtěla jsem ho

V roce 1996 se Madonně splnil sen. Zahrála si po Antoniově boku ve filmu, když představovala Evitu Perón ve filmu Evita. Banderas však byl již ženatý a Melanie ho všude doprovázela.

„Chtěla jsem ho sbalit… Moc se mi líbil, ale byl s Melanie Griffith. Nikdy ho nenechala o samotě,“ přiznala před časem zpěvačka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat