Jennifer Aniston: Izoluju se doma před světem a ztrácím s ním reálný kontakt

Herečka Jennifer Aniston přiznává, že ztrácí kontakt s reálným světem. Žije totiž v bublině, kterou si sama tvoří. Izoluje se v domě a na rozsáhlých pozemcích kolem něj v Los Angeles. Ačkoli jí to velmi vyhovuje, protože nemusí snášet nepříjemnosti vyplývající ze života ve společnosti, uvědomuje si, že ví o světě mimo své království stále méně.

„Miluju, když můžu být doma, doma je to velmi příjemné, je to bezpečné místo, ale když člověk zůstává doma příliš dlouho, začne být izolovaný a ztrácí kontakt s tím, co se děje v reálném světě,“ přiznala Jennifer v rozhovoru pro magazín Glamour.

Aniston vyhledává samotu zvláště proto, že deset let byla neustále ve společnosti, a navíc pod drobnohledem médií a fanoušků. Deset let totiž téměř nonstop natáčela seriál Přátelé. Když skončil, skončilo i její manželství s Bradem Pittem, který utekl k Angelině Jolie. Tehdy Jennifer z veřejného života utíkala a snažila se skrývat.

Nedáno přitom přiznala, že navštěvuje „Kruh bohyně“ založený mystičkou C. Arou Campbell, v jehož rámci členky provozují rituály ochraňující jejich konání a vztahy.

„Je to zasvěceno zmocnění všech bytostí na cestě ke svrchovanosti, probuzení schopnosti léčení a vrozených darů, inspiraci tvořivosti a cestě k posvátné jednotě v tomto světě,“ prozradila deníku New York Times.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat