Robbie Williams: Nenávidím se

13.12.2019 | Osobnosti

Sebevědomí a sebeúcta jsou pro zpěváka Robbieho Williamse cizí pojmy. Celý život totiž zápasí s tím, aby se měl aspoň trochu rád. Problémy s vnímáním vlastní hodnoty se navenek projevují excesy, jichž se během své kariéry dopouštěl. Strhávání pozornosti na sebe, výtržnosti a problémy s alkoholem a drogami.

„To prokletí je požehnáním, ten nedostatek sebevědomí a nedostatek sebehodnoty. Je to silná motivace. Víte, jsem tu, protože se nemám hodně rád. Víte, je pravda, že vnitřně hodně pracuji na své mysli, říkám si, nemám se hodně rád a cítím se nepříjemně ve své vlastní kůži. A to mě pohání dělat na pódiu to, co dělám, a být tím bavičem pro vás,“ svěřil Robbie, který se stal ambasadorem organizace Wellness that Works.

Britský hudebník také nevěří, že se někdo ráno probudí a miluje se.

„Nemůžete se jen tak milovat. Nemyslím si to. Člověk se neprobudí a neříká, víte co? Dnes se miluju. Nejsem si jistý, že to tak funguje. Myslím, že se musíte dost snažit a podniknout něco, pokud chcete mít sebevědomí. Říkám, že je to práce na celý život. Nemusíte se milovat. Ale musíte se přestat nenávidět,“ prohlásil Williams, který také přiznal, že opět začal kouřit a manželka mu dala ultimátum do 1. ledna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat