Brad Pitt: Neplakal jsem téměř dvacet let, teď se dojímám často

15.12.2019 | Osobnosti

Herec Brad Pitt poskytl magazínu Interview rozsáhlý rozhovor, v němž ho zpovídal kolega Anthony Hopkins. Pětapadesátiletý exmanžel Angeliny Jolie a Jennifer Aniston v něm poskytuje svůj pohled na to, proč dlouho chlastal. A mimo jiné také prohlašuje, že je člověk, co nepláče. Slzy prý po jeho tváři nestékaly dvacet let, ale dnes už se aspoň dojímá. Docela často.

„Jsem docela slavný v tom, že jsem neplakač. Říká se to tak? Prostě jsem neplakal takových dvacet let, dnes už se ale v tomto pozdějším věku mnohem více dojímám. Dojímají mě mé děti, mí přátelé, zprávy. Prostě se dojímám. Myslím, že je to dobré znamení. Nevím, kam se to vyvine, ale je to dobré znamení,“ míní Brad.

Poslední tři roky po rozchodu s Angelinou byly pro něj těžké. Nejen proto, že se zbavoval závislosti na alkoholu a marihuaně, ale také si musel odpustit.

„Uvědomuji si, že jako skutečný akt odpuštění sám sobě za všechna ta rozhodnutí, která jsem učinil a na která nejsem hrdý, že si těchto přešlapů vážím, protože mě dovedly někam jinam. Nemůžete dosáhnout jednoho, aniž neuděláte to druhé,“ svěřil Brad v rozhovoru s Anthonym.

Ten se ho zeptal přímo, zda truchlení po rozchodu s Angelinou bylo stejně silné jako truchlení po zemřelém. „Jo,   odpověděl Pitt. Dnes už dobře chápe, proč byl důvodem rozchodu také jeho alkoholismus. „No, vnímal jsem to jako medvědí službu, jako útěk,“ vysvětlil pravidelné pití alkoholu. A na otázku, zda pít musel, dodal: „Do určité míry ano.“






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat