Cara Delevingne má v ložnici 3,3 metru širokou postel a zrcadla

09.01.2020 | Osobnosti

Modelka a herečka Cara Delevingne se netají tím, že je velmi sexuální. Sedmadvacetiletá kráska má tedy ložnici zařízenou ve velmi erotickém stylu. Dominuje jí obří postel široká 3,3 metru a zrcadla. Rozměrné lože teď sdílí s Ashley Benson, kterou si v srpnu minulého roku vzala v Las Vegas.

Cara sdílí dům v Los Angeles se sestrou Poppy, ale mají oddělené apartmány, takže si obě mohou – pakliže chtějí – užívat soukromí. Cara často pořádá ve své části domu divoké večírky, ale její zvukotěsný bunkr Poppy nikdy neruší.

„Je to trochu ve stylu Playboy Mansion s dotekem art deco a vyvážené díly Davida Hickse. Chtěla jsem vytvořit prostor starého mládence, který bude jen můj,“ přiznala Cara magazínu GQ.

Většinu společných prostor domu vybavila starší sestra.

„Poppy má mnohem lepší oko než já. Má neuvěřitelně vytříbený vkus, tak jsem ji nechala hlavní slovo při dekorování,“ dodala Delevingne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat