Vybíráte si muže, kteří vypadají jako vy. Nevěříte? Máme důkaz!

Vědci tvrdí, že při výběru partnera nás přitahují většinou jedinci, kteří mají podobné obličejové rysy. Dva lidé, mající podobnou tvář, se prý přitahují silněji než osoby velmi odlišných obličejových charakteristik. A důkazem mohou být celebrity.

Složením polovin jejich tváří přes sebe je prý patrné, že jsou si třeba Brad Pitt s Angelinou Jolie či Katie Holmes s Tomem Cruisem podobní.

Americká podnikatelka Christina Bloom na tom dokonce založila byznys. Má internetovou seznamku, v níž mohou zájemci vyhledávat protějšky právě podle podobnosti obličeje. Stačí si založit profil a načíst vlastní fotografii. Web využívá sofistikovaného softwaru pro analýzu tváře a spojuje dva jedince podobných obličejových rysů, i když mají opačné pohlaví. Christina se před dvaceti roky provdala za obličejově podobného muže a ve svém okolí sledovala, jak jsou si dvojice v ideálním soužití podobné.

„Opravdu věřím, že je v tom věda, chci pomoci lidem najít jejich spřízněné duše. Je těžké potkat dnes vhodného partnera, ještě těžší je najít někoho, s kým to bude dokonale jiskřit,“ tvrdí Bloom praktikující svou metodu zcela zdarma na webu FindYourFacemate.com.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34
192 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:24

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat