Láska na pracovišti se nevyhýbá ani hvězdám. 5 párů, které se sblížily při práci

Spousta lidí potká svého partnera v práci. A slavné hollywoodské osobnosti nejsou výjimkou. Které nejkrásnější páry současného filmu se potkaly přímo „na place“?

Pár č. 1: Brad Pitt a Angelina Jolie

V tomhle výčtu nemůže dvojice přezdívaná „Brangelina“ rozhodně chybět. Zajiskřilo to mezi nimi během natáčení snímku Pán a paní Smithovi. Tehdy ženatý Brad se záhy rozvedl se svou tehdejší manželkou Jennifer Aniston a o něco později začal žít s Angelinou. Vychovávají spolu 6 dětí – 3 vlastní a 3 adoptované.

Pár č. 2: Goldie Hawn a Kurt Russel

Nestává se zas tak často, aby spolu dvě hvězdy takového formátu, jakým Goldie a Russel bezesporu jsou, vydržely několik desetiletí. Ale jde to! Herci se poznali při natáčení filmu Odpolední směna v roce 1982 (a od roku 1983 jsou partnery). Mimochodem, natočili spolu i další snímek – Přes palubu, v roce 1986. Ačkoli jsou partnery už skoro 30 let, o manželství nechtějí ani slyšet.

Pár č. 3: Ben Affleck a Jennifer Garner

V roce 2002 spolu natočili film Daredevil, v roce 2004 spolu začali chodit a o rok později se vzali. Nicméně Daredevil nebyl jejich první společný počin před kamerami – setkali se již v roce 2001 při natáčení velkofilmu Pearl Harbor. Svůj vztah a soukromí obecně si pár úzkostlivě chrání, Ben se nejspíše poučil ze svého předchozího vztahu s Jennifer Lopez, který plnil stránky bulváru skoro denně. Mají spolu tři děti.

Pár č. 4: Natalie Portman a Benjamin Millepied

Herečka a francouzský tanečník, choreograf a herec se potkali při natáčení Černé labutě v roce 2009, o rok později oznámili své zasnoubení a také Nataliino těhotenství (jejich první syn přišel na svět v létě 2011). Na udělování letošních Oscarů vzbudili velký ohlas snubními prsteny, podle nichž média vydedukovala, že se herečka tajně vdala. Pár nakonec svatbu skutečně potvrdil.

Pár č. 5: Kristen Stewart a Robert Pattinson

O tom, že k sobě při natáčení snímku Stmívání v roce 2008 vzplanuli vzájemnou láskou, se šušká již dlouho. Nicméně oni dva jsou na své soukromí tak opatrní, že svůj vztah vlastně nikdy oficiálně nepotvrdili. Ale jak se říká, na každém šprochu, pravdy trochu… a tohle by byla vážně škoda, kdyby zprávy o jejich vztahu byly jen nafouknutá bublina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat