Rihanna nakupuje většinu oblečení v pánském oddělení

24.02.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Rihanna už nějaký ten pátek fušuje do módního byznysu. Pravidelné příjmy jí na konta tečou z prodeje oblečení její značky Fenty. A kdo si její textil oblíbil, pak ví, že je většina výrobků poměrně unisexová. Sama barbadoská hvězda prý totiž většinu věcí pořizuje v pánském oddělení.

„Užívám si nebinární linii oblečení. To je to, za čím si Fenty stojí, máme spoustu unisexových stylů. Já nakupuji hlavně v pánském oddělení, takže když dělám vlastní kolekci, kterou jsem si vždy představovala, chci, aby si ty věci muži taky zamilovali,“ svěřila Rihanna magazínu Entertainment Tonight.

Zpěvačka se nedávno rozešla se saúdským miliardářem Hassanem Jameelem. Ve vztahu s Hassanem se Rihanna zásadně změnila. Z holky, co vymetala večírky a ukazovala se ráda v médiích, se stala téměř přes noc seriózní podnikatelka.

„Rozhodně sama vnímám tu změnu,“ přiznala v podzimním interview. „Dospívám. Začínám věnovat pozornost věcem, kterým jsem nikdy pozornost nevěnovala. Jako doplňkům stavy. A také posiluji. A zajímám se o zdraví svých kostí,“ dodala Rihanna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat