Komentáře k článku

Siraellen 21.02.2020

určitě to bylo velmi nepříjemné

ovace 21.02.2020

myslím si že jsem měl štastné dětství

helus 21.02.2020

Muselo to být pro ni těžké.

nea 21.02.2020

osudy jsou různé a někdy překvapivé až až

jana kratochvílová 20.02.2020

nezapomenu měla jsem šikanu

xxkouckaxx 20.02.2020

co Tě nezabije - to Tě posílí

St. xxkouckaxx 20.02.2020

Takovou blbost muze rict jen nekdo, kdo to nezazil. I vedci nejruznejsich specializaci se uz dnes shoduji na tom, ze zkusenosti z detstvi doslova modelujou osobnost. A tim i cely budouci zivot.

aster St. 20.02.2020

Každý z nás zažil v dětství něco, nač nerad vzpomíná - kdybychom se všichni jen nimrali v minulosti a hýčkali si své bolesti - kam by to vedlo? Kdo by učil naše děti, že nic není tak zlé, aby bylo nutné se z toho hroutit.

Melanie Klein aster 21.02.2020

To je prispevek cloveka s minimalni empatii, imaginaci a syndromem cynismu. Vite opravdu malo o svete vnitrnim neboli psychice. Bohuzel Cesi jsou velci cynici, negativne zalozeni lide. Takove nazory mi potvrzuji, ze nekdo to ma holt "zavreny" a zije v nevedomosti ackoliv se tvari, ze vsechno vi. Samozrejme, ze moderni development psychology potvrdila, ze vychova ma zasadni vliv na zivot cloveka; to zda zije v lasce nebo toxicke domacnosti. Slovo moderni Veda neznamena 21.stoleti. Tohle jsou poznatky minuleho stoleti!!! Jezis lidi, vzdelavejte se. Ti komunisti nam opravdu zavarili, kdyz nam takhle zakazali vedecke poznatky, ktere jsou dnes uz samozrejmosti.

Pravda Melanie Klein 21.02.2020

Pravda, pravda. Bohužel.

aster Melanie Klein 22.02.2020

Inu - nevíte, co mám já za sebou, ale protože tady neskučím a souhlasně nepřikyvuju, jsem podle vás neempatická - je to váš názor, já vám ho neberu - svou "empatii" jste tady právě dokázala...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat