Jane Fonda nadobro skončila s plastikami

27.02.2020 | Osobnosti

Herečka Jane Fonda dlouho popírala, že s projevy časoprostoru na svém obličeji bojuje skalpelem na lůžku chirurgů plastické a estetické medicíny. Dvaaosmdesátiletá hvězda ale zmoudřela, a před lety přiznala, že její mladší vizáž není jen výsledkem dobré životosprávy a genetické výbavy. Dnes už naplno mluví o tom, že je stále marnivý člověk posedlý mládím a krásou. Ale zároveň dodává, že s plastikami skončila.

„Nemou tady předstírat, že nejsem marnivá, ale už nepůjdu nikdy na žádnou další plastiku, nenechám do sebe znova řezat. Musím pracovat každý den na tom, abych se přijala taková, jaká jsem, není to pro mě snadné,“ přiznala Jane magazínu Elle Canada.

Se sebepřijetím a vnímáním vlastní krásy má Fonda problém od útlého věku. Posedlost mládím a štíhlostí ji přivedla k bulimii.

„Snažím se říkat jasně, že to byl pro mě dlouhodobý a neustálý boj. Snažím se teď zveřejňovat fotky, na kterých vypadám strhaná, a jednou i bez zubu. Je to umělý zub. Korunka mi vypadla v Portugalsku a já se tak vyfotila a fotku zveřejnila,“ vysvětluje Jane, jak se snaží sama sobě dokázat, že přílišná snaha prezentovat se v dokonalé vizáži duši škodí.

Přijmout fakt, že je marnivá a nechala do sebe řezat jen proto, aby dosáhla větší spokojenosti se svou podobou, je pro ni dnes těžké.

„Na určité úrovni nenávidím to, že jsem měla potřebu se fyzicky měnit, abych se cítila v pohodě sama se sebou. Nebudu vám lhát, že to bylo jinak. Začalo mě unavovat, že si připadám na fotkách unaveně, i když jsem nebyla. Moc si přeju, abych to vnímala jinak. Miluju obličeje starších lidí. Miluju obličeje, v nichž je vidět život. Miluju obličej Vanessy Redgrave. Moc bych si přála, kdybych byla odvážnější. Ale jsem tím, kým jsem,“ dodala Fonda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat