Jude Law rád střídá hladovky a hostiny

01.02.2020 | Osobnosti

Herec Jude Law se musel kvůli seriálu Mladý papež svléknout do plavek. A ohromit měl vyrýsovanou, svalnatou figurou. Kvůli tomu nejen pravidelně posiloval, ale také držel pravidelné hladovky. Ty si oblíbil v posledních letech. To proto, aby si jednou za čas mohl dopřát naopak nezřízené hody na večírku. Během normálního dne ale konzumuje jídlo jen mezi polednem a osmou večerní.

„Miluju omezování se v tom, co jím, doslova se trápím hladovkou a piju jen vodu a jím jen luštěniny a zeleninu. A pak miluju excesivní hody, zkouším nejrůznější typy jídel a vín. Víte, žijeme jen jednou, ne?“ míní sedmačtyřicetiletý britský hezoun v rozhovoru pro magazín Vulture.

Jude také přiznal, že občas vzal práci kvůli penězům, i když to nebyl zrovna jeho šálek kávy. Jenže krom sebe živí také dcery Rafferty, Iris, Rudy, Sophii a Adu.

„Neřekl bych, že jsem rozhodně udělal spoustu věcí pro peníze, ale párkrát jsem vzal práci, kdy jsem si řekl, bože, musím vydělat nějaké peníze. Když taková práce zajistí vašim dětem chleba a máslo, tak ji musíte vzít. Mám docela velkou zodpovědnost, děti, které musím podporovat. To je prostě realita, které čelím. Neustále si tak procházím vnitřním bojem mezi vlastní důležitostí, integritou a mým já jako umělcem,“ přiznal Law, který žije s manželkou Phillipou Coan.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat