Eliška Bučková ukázala silikonové poprsí nahoře bez. A dokonalou figuru navrch

Nádherná Eliška Bučková (22) poprvé vystavila své ukázkové trojky u moře. Česká miss si koncem loňského roku nechala vymodelovat božská silikonová ňadra a vyrazila je předvést také vášnivým Španělům. Na ostrově Gran Canaria je dokonce v pohodě vystavila nahoře bez. Pozor. Ale jen pod dohledem svého přítele Vaška Noida Bárty (31).

Eliška s Noidem společně vyrazili s dalšími hvězdami na Kanárské ostrovy, aby zde natočili dva videoklipy. K písni Poušť zde natáčel videoklip Noid a ke svému novému hitu Anděl zpěvák Zdeněk Style Hrubý. A oba potřebovali ve svých písních "krásné kočičky". Noid hlavní roli pochopitelně věnovat své lásce Elišce, která zpívá v písni vokály. Do vedlejších rolí pak obsadil ještě modelky Míšu Štoudkovou a Terezu Zimovou.

„Holky mi doporučila Eliška, přátelí se s nimi. Hrají takové múzy, které se mi v poušti zjevují. Duny na Kanárech byly pro natáčení výborné. To nám v Canaria travel doporučili výborně. A myslím, že všechny vypadají v klipu dokonale," prozradil Noid, který se nebál ani kaskadérských kousků a v dunách předváděl nemožné. „Občas to bylo hodně nebezpečné, ale krkolomná salta a pády jsem si užil," prozradil Noid. Zdeněk Style Hrubý si zase vybral krásnou finalistku Miss ČR Nikolu Plzákovou. „Tu mi zase dohodila kamarádka Eva Decastelo a vybrala výborně," dodal Hrubý

Jakmile skončilo pracovní nasazení, krásky i zpěváci si užívali slunného počasí na pláži u oceánu. Modelky vystavily svá dokonalá tělíčka a rozhodně se bylo na co dívat. A došlo i na jedno drama. V jednu chvíli se na pláž Playa de Ingles začaly sjíždět policejní vozy i záchranná služba. Všichni nervózně čekali, co se bude dít. Najednou jeden z policistů držel v ruce lidské srdce. „Vypadalo to jako v akčním filmu. Všichni jsme byli pořádně nervózní. Srdce obvykle nejsou normální součástí pláží," prozradil dnes již s úsměvem Zdeněk Style Hrubý.

Celé partě se hodně ulevilo, když se dozvěděli, že šlo jen o policejní cvičení. „Trošku jsme nechápali, k čemu bylo dobré. Ale zase jsme si užili napínavé drama," dodal Noid.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat