Alkohol vzal Benu Affleckovi skvělou manželku

05.03.2020 | Osobnosti

Herec Ben Affleck se rozhodl pro veřejné zpytování svědomí. Před dvěma roky oznámil, že se rozvádí s Jennifer Garner. Manželství se rozpadlo především kvůli jeho závislosti na alkoholu. Nicméně exmanželka mu v boji s tímto démonem stále pomáhá. A on teď prohlašuje, že považuje rozvod s ní za největší chybu svého života.

„Pil jsem poměrně dlouhou dobu relativně normálě. Stalo se ale to, že jsem začal pít víc a víc, když se mé manželství začalo rozpadat. To bylo asi v roce 2015, 2016. Mé chlastání samozřejmě vytvořilo více neshod v manželství… Nejvíce v životě lituju právě tohoto rozvodu. Hanba je opravdu jedovatá věc. Na ostudě není nic pozitivního. Člověk se dusí v jedovatém, odporném pocitu nízkého sebevědomí a sebenenávisti,“ svěřil Ben deníku New York Times.

Affleck ale tvrdí, že se v žádném případě nechce litovat, že se chce z chyb poučit a jít dál.

„Pro mě obzvlášť není zdravé se příliš zabývat chybami, opětovnými, a bičovat se tím. Určitě jsem udělal chyby. Určitě jsem udělal věci, kterých lituji. Ale člověk se musí sebrat, poučit se z toho, naučit se něco nového a pokusit se jít dál,“ dodal hollywoodský herec.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat