Komentáře k článku

Marek Jiří Zatloukal 17.06.2020

Já si myslím že Paní Královna Alžběta 2 mluvila moc správně aby se vrátil zpátky do spojeného králoství. A hlavní je aby se Prince Harry vždy měl ochranu aby se vždy cítil moc spokojeně se svoji Manželkou a také se svým synkem. A věřím to mu že se dá řešit jinou cestou životem. A já si přeji od mého cíle a splněného velikého snu je vidět na vlastníma očima je naživo neboli mít moc krásný zážitek a sněma se popovídat si a projít si ty památky a do královského parku. A co nejvíce zajímá je to Palác Buckinghamský mě to velice zajímá ta historie od Královny Viktorie až do Současnosti a věřte že sny a splněný cíle mají vždy plnit mého života. A přeji vám moc krásný a Slunečný den

glady 11.03.2020

ať si žijí vlastním životem...já jím fandím

nea 11.03.2020

Myslím si, že mladí zjistili, že život bez podpory královské rodiny není tak růžový a chtějí se spíš vrátit oni. Jen před veřejností to musí vypadat že je to na popud královny, aby se neztrapnili.

xxkouckaxx 11.03.2020

je to jeho život , který mu řídí manželka , tak ať si dělá co mu ona dovolí :-)

kamila76 10.03.2020

netuším, jak to dopadne

Siraellen 10.03.2020

každý svého štěstí strůjce

ovace 10.03.2020

oni sami by měly vědět co chtějí

helus 10.03.2020

Je to na nich,jak se zařídí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat