Komentáře k článku

helus 10.03.2020

Je to na nich,jak se zařídí.

ovace 10.03.2020

oni sami by měly vědět co chtějí

Siraellen 10.03.2020

každý svého štěstí strůjce

kamila76 10.03.2020

netuším, jak to dopadne

xxkouckaxx 11.03.2020

je to jeho život , který mu řídí manželka , tak ať si dělá co mu ona dovolí :-)

nea 11.03.2020

Myslím si, že mladí zjistili, že život bez podpory královské rodiny není tak růžový a chtějí se spíš vrátit oni. Jen před veřejností to musí vypadat že je to na popud královny, aby se neztrapnili.

glady 11.03.2020

ať si žijí vlastním životem...já jím fandím

Marek Jiří Zatloukal 17.06.2020

Já si myslím že Paní Královna Alžběta 2 mluvila moc správně aby se vrátil zpátky do spojeného králoství. A hlavní je aby se Prince Harry vždy měl ochranu aby se vždy cítil moc spokojeně se svoji Manželkou a také se svým synkem. A věřím to mu že se dá řešit jinou cestou životem. A já si přeji od mého cíle a splněného velikého snu je vidět na vlastníma očima je naživo neboli mít moc krásný zážitek a sněma se popovídat si a projít si ty památky a do královského parku. A co nejvíce zajímá je to Palác Buckinghamský mě to velice zajímá ta historie od Královny Viktorie až do Současnosti a věřte že sny a splněný cíle mají vždy plnit mého života. A přeji vám moc krásný a Slunečný den

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat