Třiapadesátnice ukázaly prso. Jako Madonna

Britský deník The Sun přináší článek o třech třiapadesátiletých ženách, které nadchl a inspiroval turecký koncert Madonny. Zpěvačka během něj odhalila v krajkové podprsence pravé prso. A obchodnice, instruktorka aerobiku a vizážistka se rozhodly, že ukážou prso také. Ve stejné póze a podobném oblečení se nechaly pro The Sun nafotit.

„Byla jsem nervózní, když jsem si shrnula podprsenku, ale je to přirozené, Madonna to tak udělala pravděpodobně taky. Poté jsem se cítila silnější, je to neskutečný pocit,“ uvádí třiapadesátiletá obchodnice Sarah Angotti na stránkách deníku The Sun.

Sarah obdivuje popovou královnu už od osmdesátých let a myslí si o ní, že vypadá na svůj věk skvěle. Dokonce lépe, než většina zpěvaček polovičního věku. Na odhalování bradavky během koncertu nespatřuje nic pobuřujícího. „Madonna je vlivná ohromná žena, takže co na ní nechcete milovat? Rozumím její nejstarší dceři, že se může cítit trochu trapně, ale Lourdes byla vychovávána v jiné situaci, takže to asi čeká. Pokud je Madonna skvělou matkou, na čem jiném záleží? Měly bychom oslavovat fakt, že má Madonna opravdové tělo nedotknuté chirurgy,“ míní Angotti.

Instruktorka aerobiku Tina Shaw se necítí nikdy svobodnější než bez podprsenky. „Ať už doma nebo na pláži. Velmi mě štve, když nemůžu na některých plážích být nahoře bez, pak musejí ženy nosit maličké bikiny pro teenagerky, což vypadá vlastně mnohem sexuálněji než holá prsa,“ míní Shaw z Londýna. Co ji osobně šokuje, nejsou odhalená Madonnina prsa, ale to, že ještě dnes někoho Madonna může šokovat. Dělá to prý celý život.

„Nevěřím, že se změní. A proč by měla? Fanoušci to od ní čekají, dělá to tak spoustu let, je královnou sexu. Proč je tolik povyku kvůli poprsí? Vždyť je máme všichni. Její vypadají skvěle,“ dodala Shaw.

Vizážistka Sue Scadding prý neměla vůbec problém ukázat bradavku. „Je to stejné jako mít krátkou sukni a ukazovat nohy. Ale neříkám, že budu chodit po venku a ukazovat bradavky. Já jsem při focení měla pocit, že dělám show, jako Madonna… Když jste starší dáma, lidé očekávají, že se tak budete chovat. Já s tím nesouhlasím. Nezáleží, kolik vám je, nikdy byste neměli přestat být sami sebou. Dobře to dělá Madonna, doufám, že nikdy nepřestane,“ věří třetí třiapadesátnice Scadding.

VIDEO Madonna Tour 2012 v Istanbulu (odhalené poprsí 2:55 min)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat