Fotografie nahé kouřící Madonny stará 22 let. Poznáte ji vůbec?

Zpěvačka Madonna (53) má pořád poměrně vysokou věcnou hodnotu. Dokazuje to aukce její černobílé fotografie, na níž kouří v posteli a odhaluje prsa. Snímek byl prodán v přepočtu za 480 tisíc korun. Je to přitom třikrát více, než se od dražby tohoto kusu z roku 1990 očekávalo.

Provokativní snímek před dvaadvaceti roky vytvořil módní fotograf Steven Meisel, ovšem do Madonniny knihy Sex, vydané o dva roky později, nakonec vybrán nebyl.

Popové královně je na snímku jedenatřicet a zrovna je na turné Blond Ambition. Tehdy o sobě ještě poměrně soudně pronesla: „Vím, že nejsem nejlepší zpěvačka, a vím, že nejsem nejlepší tanečnice. Ale dokážu zatraceně dobře najít tlačítko, které ovládá lidi, a umím být tak provokativní, jak chci. Cílem turné je zlomit bezcenná tabu.“

Ten obraz není černobílý, je stříbrošedý… Ona žije velmi zdravě a dokážu si představit, že ta cigareta je jen rekvizitou, která jí má propůjčit vizáž sexy a hříšné ženy,“ míní Judith Eurich z newyorské síně Bonhams, kde fotografii dražili.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat