Angelina Jolie zakázala Bradovi představit jejich děti Jennifer Aniston

28.03.2020 | Osobnosti

Angelina Jolie nemá z obnoveného přátelství svého exmanžela Brada Pitta a jeho exmanželky Jennifer Aniston žádnou radost. Rozhodně si nepřeje, aby se žena, od níž Brad před patnácti roky utekl za ní, stýkala se šesti potomky, které s Bradem má. Pokud hollywoodský herec tuhle podmínku poruší, vyhrožuje mu zákazem styku s dětmi.

Angelina teď znova začala žádat o výlučné opatrovnictví, které by se týkalo pěti nezletilých potomků. Nejstarší Maddox už měl osmnáct a je v tomto smyslu ze hry.

„Angelina začala soukromě žádat, aby k dětem nesměla Jennifer. A aby to ještě stvrdila, tak podala žádost o výlučné opatrovnictví a zhodnocení Bradovy schopnosti starat se o děti,“ uvedl zdroj magazínu Woman’s Day.

Bradovi se po třech letech vrátila radost do života. V září 2016, když se s ním Angelina rozešla, byl závislým na drogách a alkoholu. Vypadalo to, že přijde o děti a zůstane úplně sám. Ale on se začal léčit a abstinovat, natočil několik úspěšných filmů a za poslední s názvem Tenkrát v Hollywoodu dostal Oscara.

„Brad začal mít pocit, že jeho život má po třech letech pekla opět nějaký směr, a doufal, že rozvod skončí letos v květnu. Takže tahle poslední rána pod pás ho opět přivedla k otázce, co všechno ještě bude muset udělat, aby dokázal, že jsou pro něj děti prioritou číslo jedna,“ cituje dále novozélandský časopis.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:37
78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat