Claudia Schiffer měla na vrcholu kariéry ochranku i na spodní prádlo

09.04.2020 | Osobnosti

Jednou ze supermodelek devadesátých let minulého století byla německá kráska Claudia Schiffer. Módní návrháři se o ni rvali a byla šperkem každé významné přehlídky té doby. Jenže rodačka z Rheinbergu to neměla vůbec jednoduché. Všichni jí byli tak posedlí, že si dokonce musela najmout ochranku, která jí hlídala osobní věci ve chvíli, kdy procházela po mole. Po návratu z něj totiž většinou už nenašla ani spodní prádlo.

„Když jsem byla na molu a vrátila jsem se zpět, neustále mizelo mé spodní prádlo, podprsenka, kalhotky… vše bylo pryč!“ zavzpomínala Claudia na nejslavnější léta své kariéry.

„Nebyli jste schopní dostat se k autu, pokud vám neudělali tunel. Lidé prořezávali díry do stanů produkce a snažili se vás nafotit. Museli jsme mít ochranku na každé přehlídce,“ líčí nepříjemné okolnosti slávy Claudia.

I když jí bude v srpnu padesát, stále jí okolí skládá komplimenty.

„Ale člověk se prostě dostane do další fáze života a jde dál. Není nutné, aby vám celý život říkali, že jste nádherná. Přijde nová generace a vy jim to předáte. Pro mě to bylo naprosto přirozené… předat jim to, nežárlila jsem, ani nezáviděla. Jedna věc je jistá, neumím si představit nic horšího, než kdybyste řekli, tady máš magickou pilulku, po níž budeš zase vypadat jako ve dvaceti,“ tvrdí Schiffer.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat