Goldie Hawn se psychicky stabilizovala pomocí meditace

23.04.2020 | Osobnosti

Herečka Goldie Hawn od sedmdesátých let pravidelně medituje. A transcendentální meditaci prý vděčí za to, že se v Hollywoodu nezbláznila a je psychicky stabilní. Čtyřiasedmdesátiletá hvězda už pět desetiletí baví ve filmu nejčastěji svým talentem pro komiku.

„Nejdůležitější není, jak se to jmenuje, protože meditace je způsob, jak trénovat vlastní mozek, aby se zklidnil a tak dál. Teď pro to existuje řada pojmenování. Ale moje zkušenost je prostě mozková, je to úžasné. Znovuobjevila jsem něco během jednoho sezení. Nedokážu vysvětlit tu radost, kterou mi to vrátilo do života. Byl to transformační aha okamžik. Stabilizovala se mi mysl a vrátilo mi to část mého nitra, které bylo jen moje. Nikdo jiný se ho nemohl dotknout. Je to můj vnitřní vesmír a je to něco, čemu se od té doby stále věnuji,“ přiznala Goldie v rozhovoru pro deník The Guardian.

Hawn začínala jako baletka. Tanec jí prý pomohl být zpřítomněná ve svém těle.

„Tím, že jsem začínala jako tanečnice, získala jsem aspekt zpřítomnění v daném okamžiku a svém těle, což jsem netušila, že umím, protože tanec je vědomý pohyb, uvědomování si každého kousku svého těla, když se pohybujete. Je to jako meditace,“ tvrdí herečka, která od osmdesátých let žije na hromádce s Kurtem Russellem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat