Naomi Campbell jí jenom jedno jídlo denně

30.04.2020 | Osobnosti

Modelka Naomi Campbell přiznala, že se štíhlá udržuje poměrně přísným omezením přísunu kalorií. Většinu dní v týdnu se stravuje jenom jedinkrát. Oběd je její snídaní i večeří zároveň. Ale není to chod nijak opulentní. V neděli si však naopak dopřeje i oblíbené dezerty.

„Obědvám. Oběd je moje večeře, protože jím jen jednou denně… V neděli pak hřeším, takže si připravím dezerty, moje dortíky nebo pudinky,“ přiznala Naomi v rozhovoru pro Wall Street Journal.

Letos padesátku slavící modelka v minulosti vyvracela, že drží hladovky. Jedno jídlo denně ale nepatří k zdravé a vyvážené formě stravování

„Jím, když mám chuť, nehladovím. Když si chci ale dopřát den bez jídla, tak to udělám a jen piju vodu nebo džus. Podle toho, jak se cítím. Když je moc horko, tak někdy piju jen džus. Nikdy to neplánuju. Někdy je to jeden den, někdy dva dny v týdnu. Prostě podle toho, jak to cítím,“ tvrdila před časem Campbell, když se snažila světu vyvrátit, že se trápí hladem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat