Ed Sheeran si v karanténě vařil vlastní pivo

07.06.2020 | Osobnosti

Zpěvák Ed Sheeran si karanténu náramně užívá. Věnuje se koníčkům, na něž by jinak času zbývalo jen velmi málo. Britský hudebník žije na statku v Suffolku, kde se krom pěstování vlastní zeleniny a chovu slepic věnuje také včelaření. A nedávno se rozhodl začít si vařit vlastní pivo.

To pak popíjí ve své domácí hospůdce, kterou si na pozemcích rozsáhlého sídla postavil a kterou nazval The Lancaster Lock.

Ed vlastní v Londýně hospodu Bertie Blossoms a má k pivní kultuře blízko. Přátelům a příbuzným teď ale nabízí podomácku vařené pivo, které vyrábí na farmě v Suffolku.

„Ed své pivo miluje, hlavně pravý ale a řemeslná piva. Nechal si poslat pár zařízení na výrobu piva a baví se tím, že si vaří vlastní nápoje. Nejsou to vůbec špatná piva, ale žádný velký pivovar se zatím nemusí bát konkurence,“ cituje deník The Sun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat