Beckhamovi se budou plížit z domu podzemním tunelem

05.06.2020 | Osobnosti

Manželé Beckhamovi mají smůlu na vykradače domů. Do jejich venkovského sídla v Cotswolds se vloupali jen během posledních dvou let několikrát. David a Victoria museli investovat statisíce liber do zabezpečovacích systémů a platit si nonstop ochranku. A teď plánují nové výdaje, jimiž si chtějí zajistit větší soukromí. Do domu v Cotswolds by měli napříště procházet podzemním tunelem.

Ten zbudují mezi garáží a hlavní budovou. Pro jeho výstavbu už dostali povolení. A když už se rozhodli kopat pod zemí, přidali k plánům na výstavbu i vinný sklípek.

„Stavební plány zahrnují nový podzemní vinný sklep, který bude pod současnou přístavbou garáže a k tomu tunel. Podzemní vinný sklep bude sloužit ke skladování vína a plánovaný tunel je výlučně propojený s hlavní budovou. Zlepší se tím bezpečnost obyvatel nemovitosti,“ cituje deník The Express.

Beckhamovi tvrdí, že zloději a paparazziové je často pozorují zpovzdálí, když jsou doma. Takto by ztratili přehled o tom, kdo odchází z domu či se vrací do něj.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat