Kate Moss zanevřela na divoký noční život

20.06.2020 | Osobnosti

Modelka Kate Moss začala před třemi roky zcela abstinovat. Divoký život nočního hýření vyměnila za čistou hlavu každé ráno. A také brzký odchod do postele. Zatímco ještě ve čtyřiceti ji nikdo nedostal do postele před třetí ráno, teď spí každý den už v jedenáct večer. A náramně si nový životní styl pochvaluje.

„Skočím do postele v jedenáct večer a sleduju Netflix, než opravdu usnu. Teď jsem dokoukala Sexuální výchovu, je to zábavné. Vzbudím se kolem osmé ráno. Odpoledne jinak bývám trochu mimo, když nespím osm hodin každý den,“ tvrdí Moss.

Kate žije velmi zdravě a pravidelně také cvičí jógu.

„Začínám cvičení jógou, a to každé ráno, můj instruktor přichází ke mně domů. Mám doma také maličkou posilovnu s rotopedem, který moc často nepoužívám. Je to náročné, ale můj bratr na něm jezdí rád. Nejlépe se stresu zbavuji jógou. Pomáhá mi to soustředit se na tady a teď,“ svěřila britská topmodelka magazínu Elle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat