Komentáře k článku

nea 18.06.2020

To bych absolutně neřekla. Tato dáma i ve svém věku má svou vážnost a čistou hlavu. Je to opravdová panovnice.

Jerry Svejda 18.06.2020

Pekne ubohej clanek napsany ignorantni "novinarskou" osobou ktera sebrala par drbu a nerekla v tom clanku vubec nic. Uz vic jak padesat let ziji v Kanade a vazim si Elisabeth jako hlavy statu. Mnohem lepsi nez co za stejnou dobu "vladlo" v Praze.

xxkouckaxx 17.06.2020

ale on celý ten její titul je jen formalita , dávno je jen drahá figurka , ale když jsou na královskou rodinu Britové zatížení , tak ať si ji mají , jejich věc

chárli nový 17.06.2020

spekulace,které jsou ubohé,starejme se o naše české politiky,kteří by dávno měli být už v důchodu a někteří už z kola ven.

JANA 17.06.2020

SKONČILI VŠICHNI!!! PROTOŽE KABALA PADLA!!! ONY PATŘÍ VŠICHNI DO VĚZENÍ, NEJLÉPE TYTO LIDI ZASTŘELIT . JSOU TO POTOMCI ARCHONU. PROČ ŽIJÍ TAK DLOUHO?? PROBUDTE SE. PODÍVEJTE SE KDO JE Q ANON, ALIANCE NÁRODNÍCH SIL. POKUD SE BUDEME HÁDAT . LIDSTVO SKONČÍ. PROSÍM... SKUSTE PŘEMÝŠLET CO .. UDĚLAT PRO NAŠE DĚTI, VNOUČATA. SPOJME SE. ONY RAZÍ HESLO : ROZDĚLUJ A PANUJ. KRÁLOVNA A DALŠÍ ŠMEJDI JSOU POTOMCI FARAONU, CO VÁM ŘÍKÁ CALIGULA. ????

Le 17.06.2020

Je to moudrá dáma a mnozí by se od ní měli učit.

Deep 16.06.2020

Proč se na trůnu drží zuby nehty když sama začínala jako mladice???

aster Deep 17.06.2020

Jenže ona tenkrát musela - král totiž zemřel - hňupe *4*

blajnka 16.06.2020

má úctu svého národa což se o naší vládě nedá říct.

fugger 16.06.2020

asi bych nechal na ní přátelé, jestli se vzdá, nebo nevzdá:)..... myslím, že z pozice Čech je nevhodné radit:D)))

Kralovna fugger 17.06.2020

Naprosto s vámi souhlasím.Co je Čechům do toho, co dělá Její veličenstvo královna Alžběta ll.Ona rozhodne, jestli korunu předá na Charlesovu hlavu nebo na prvorozeneho vnuka.Nebo bude vládnout dál.Do toho je Cechum naprosté kulove.Ti by se měli konečně postarat,aby ze země vypadli socani,kohmousi,flandaci a estébáci.A konečně vládnou v prospěch země a ne poslouchat povely velmocí,jako jsou Rusaci,Čína nebo USA. Samotní sobě vládnout a nestaral se o to, co udělá královna Alžběta ll.s vladnutim.Kdyby se tak Češi starali o bordel v Čechách,který tam je a nestarali se o to co se děje v Anglii.To není dne,aby pisalci z bulváru nenapsali nějaké pitomosti o Anglii.

milovník degenerované monarchie 16.06.2020

taková živoucí fosílie...

Kralovna milovník degenerované monarchie 17.06.2020

>:(>:(>:(Blbec blbcem zůstane,že pisalku.Starejte se o bordel v Čechách a nestarejte se o Anglii.Co dobrého udělala ta smečka darmozroutu ve vládě pro CR??? Naprosto niv. JEN JI VEDE DO KOPRU A NARUCE RUSAKUM A CINE.Nic ku prospechu zás a skutečně si zaslouží úctu od celého národa.>:(

Hugo 16.06.2020

Nedávno zde někdo napsal že rajtovala na koni tož to bych nedal ani na dřevěném.

glady 16.06.2020

myslím, že už by se vlády měla vzdát oficiálně, byť je to obdivuhodná dáma

aster glady 17.06.2020

Pokud je zdravá a své povinnosti zvládá, není k tomu důvod - to, co o ní napíše kdejaký bulvární plátek, nelze brát tak vážně.

JANA aster 17.06.2020

CO SE CHCETE OD NÍ UČIT??? ZABÍJET DĚTI? PROVÁDĚT NA DĚTECH RITUÁLY? PÍŠETE A NEVÍTE ŽE CELÁ TA SMEČKA NEJSOU LIDI. DÍVÁTE SE HODNE NA TELEVIZI. VYPNĚTE JI. A SKUSTE MYSLET SELSKÝM ROZUMEM. POSTAVME SE LIDI JAKO VLASTENCI .JSME OTROCI. PROSÍM, POJDME SPOLEČNĚ. JEDEN SÁM NEZMUŽE NIC. ZACHRANME NÁŠ NÁROD. NENÍ SE CO UČIT. ONY JSOU STŮRY.

aster JANA 17.06.2020

Vezmi si prášky na uklidnění, cvoku! Kde čteš, že se já chci od královny něco učit - a vypni si ten caps lock, blázne jeden.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat