Sharon Stone prý zasáhl blesk při žehlení

21.06.2020 | Osobnosti

Herečka Sharon Stone se ještě jako dívka podruhé narodila. Zavzpomínala na to ve zvukovém pořadu Films to Be Buried With. Tam líčila, jak napouštěla vodu do žehličky a v tu chvíli do studny domu jejích rodičů udeřil blesk. Výboj prošel ve zlomku vteřiny až ke kohoutku, jehož se držela. A tak dostala obrovský zásah elektrickým výbojem, který ji vymrštil přes celou kuchyni, takže se zastavila až o lednici.

„Zrovna jsem plnila žehličku vodou. Měla jsem jednu ruku na kohoutku, jednu ruku na žehličce a do studny udeřil blesk a výboj prošel přes vodu. Dostala jsem zásah a vymrštilo mě to přes kuchyni, takže jsem vletěla do lednice. Jen jsem řekla, páni!“ zavzpomínala dvaašedesátiletá hollywoodská kráska v rozhovoru s Brettem Goldsteinem.

Tento incident se stal, když byla Sharon ještě zcela neznámá modelka a žila s matkou.

„Moje matka tam stála a začala mě liskat přes obličej a přivedla mě zpět k sobě. Byla jsem v úplně jiném stavu vědomí. Musela jsem pak deset následujících dní každý den chodit na EKG. Bylo to šílené,“ tvrdí Stone.

V roce 2001 zažila pohled do očí smrti podruhé, když utrpěla rozsáhlou mrtvici mozku a lékaři jí dávali pouhé procento šance na přežití.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat