Naomi Campbell do posilovny bez rtěnky nejde

25.06.2020 | Osobnosti

Topmodelka Naomi Campbell má padesát let. Britská kráska vypadá skvěle, především díky bio výživě, pravidelnému spánku a také cvičení. Rodačka z Londýna však teď v rozhovoru pro magazín Allure přiznala, že nikdy nevychází zcela bez make-upu z domova. I do posilovny si natírá rty růží.

„Když jdu ráno cvičit, dávám si rtěnku. Prostě jen rtěnku, nic jiného. Člověk se hned cítí lépe ve své kůži a má lepší sebevědomí. Ať už to dělám veřejně, nebo jestli si ji dám jen v soukromí. Prostě si ji dám. Prostě jde o ten pocit, chápete,“ svěřila Naomi časopisu Allure.

Modelka prý rozhodně make-upem nedělá dojem na muže.

„Všichni si pořád myslí, že make-up a líčení děláme kvůli muži. Ne! Je to kvůli sobě. Musíte si neustále připomínat, že to děláte kvůli sobě, abyste se cítili vy dobře, pak jsou na řadě další okolnosti. Vždy si nejprve připomeňte, že je to kvůli vám. Stejné je to s parfémem. Když chcete vonět hezky, navoníte se kvůli sobě,“ dodala Campbell.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat