Angelina Jolie se rozvedla pro dobro své rodiny

24.06.2020 | Osobnosti

Herečka Angelina Jolie se poprvé otevřeně vyjádřila k rozvodu s Bradem Pittem. V září to budou čtyři roky, kdy se od něj odstěhovala se všemi šesti dětmi, které spolu vychovávali a vychovávají. Pětačtyřicetiletá hollywoodská kráska tvrdí, že se rozhodla pro dobro dětí a své rodiny, čemuž dala přednost před osobním vztahem.

„Rozešla jsem se pro dobro a pohodu své rodiny. Bylo to správné rozhodnutí. A nadále se zaměřuji na to, aby se mé děti plně zotavily,“ prohlásila Angelina v drsné narážce na to, že poslední roky s Bradem její děti trpěly psychicky.

Angelina a Brad tři děti adoptovali a tři počali spolu. Mají osmnáctiletého Maddoxe z Kambodži, šestnáctiletého Paxe z Vietnamu, patnáctiletou Zaharu z Etiopie, čtrnáctiletou Shiloh a jedenáctiletá dvojčata Vivienne a Knoxe.

„Někteří novináři zneužívali mého mlčení a děti viděly lži o sobě v médiích, ale já jsem jim připomínala, že oni znají svou pravdu a mají svůj názor. Vlastně je to šest velmi odvážných a silných mladých lidí,“ prohlásila Angelina v interview pro magazín Vogue.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat