Princ William svým dětem často vypráví o babičce Dianě

23.06.2020 | Osobnosti

Britský princ William tvrdí, že se snaží uchovat památku své matky princezny Diany alespoň tím, že o ní často vypráví svým dětem. Ty budou babičku z otcovy strany znát jen z historických záznamů a vzpomínek příbuzných, protože se narodily dlouho po její tragické smrti.

O tom, že William vzpomíná se svými třemi potomky na vlastní matku při vyprávění různých historek, promluvila znalkyně britské královské rodiny Katie Nicholl.

„William se snaží vzpomínky na matku udržovat při životě. Mají fotky Diany po celém domě, velmi účelně vystavené, a on o ní mluví s dětmi. Spolu s Kate vyprávějí dětem příběhy, jak Diana pomáhala lidem, také dětem často připomínají, že kdyby žila, velice by ji milovali,“ tvrdí Nicholl.

Princ George, princezna Charlotte a princ Louis však mají stále dvě milující babičky. Jednak z matčiny strany, Carol Middleton, ale také druhou manželku prince Charlese vévodkyni Camillu.

William o víkendu oslavil osmatřicáté narozeniny.

„Samozřejmě matka mu chybí. Je to pro něj velmi emočně těžké, že už tu není s ním a nemůže s ním sdílet rodičovské radosti. Stále je významnou součástí jeho života, během narozenin na ni myslí nejvíc,“ svěřila Nichollová magazínu OK!.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat