Jennifer Aniston všichni vidí jako Rachel

04.07.2020 | Osobnosti

Herečka Jennifer Aniston se po seriálu Přátelé dokázala prosadit v hollywoodských filmových produkcích. Ale prý prožívala obrovský vnitřní boj. Podobně jako ostatní kolegové ze seriálu Přátelé se neuměla smířit s tím, že v ní vidí pouze postavu oblíbeného televizního pořadu. Jennifer dnes přiznává, že řadu let šílela z toho, že v ní lidé vidí pořád Rachel.

„Nemohla jsem se zbavit Rachel Greenové ani za boha. Nedokázala jsem se vyvléct z Rachel z Přátel. Je to pořád v televizi a vy pak řvete, přestaňte už vysílat ten podělaný seriál,“ stěžovala si Aniston v pořadu U kulatého stolu s dramatickými herečkami, u něhož zasedla s Helenou Bonham Carter a Reese Witherspoon.

Vše se zlomilo v roce 2002, dva roky před koncem natáčení Přátel, kdy Jennifer dostala hlavní roli ve filmu Hodná holka.

„Pamatuji se, jak mě přepadla panika, protože jsem si říkala, můj ty bože, nevím, jestli to dokážu. Možná mají všichni pravdu. Možná všichni vidí něco, co nevidím já, že jsem jen tou holkou z newyorského bytu, z pokoje s fialovými stěnami. Takže v podstatě jsem do toho šla hlavně kvůli sobě, abych si dokázala, jestli zvládnu něco víc. A dost mě to děsilo, protože jsem to dokazovala před celým světem,“ dodala Aniston.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat