Katy Perry promluvila o depresích v těhotenství

02.07.2020 | Osobnosti

Zpěvačku Katy Perry prý velmi překvapilo, jak emocionální horskou dráhou její první těhotenství je. Takové výkyvy nálad a stavů nečekala. Většinu posledních osmi měsíců prožívá se slzami. Deprese a úzkosti jsou velmi náročné i proto, že je musela zvládat po většinu týdnů v karanténní izolaci, protože svět se snažil zvládnout pandemii COVID-19.

„Prožila jsem úplně všechny emoce, které jsou pod sluncem. Byla jsem přehlcená nadšením, byla jsem úzkostná. Byla jsem šťastná, také štěstím bez sebe, ale měla jsem i deprese. Všechno to jsem si prožila,“ postěžovala si pětatřicetiletá americká hvězda v rozhovoru pro bostonskou rozhlasovou stanici Mix 104.1.

O osm let starší snoubenec Orlando Bloom, který je otcem její dcerky, jež by se měla narodit v červenci, je své partnerce velkou oporou.

„Svět zrovna prochází velmi divokými časy a přivádíme nový život do velmi divokého období na celém světě. Lidé už před lety vedli tyto rozhovory ve stylu, člověče, svět je teď nějaký nejistý… A teď se mi zdá, že se nám otřásá pod nohama!“ dodala zpěvačka.

Britský herec bude mít s Katy dceru, s bývalou manželkou Mirandou Kerr má devítiletého syna Flynna. A tak je nadšený z holčičky.

„Je velmi nadšený, že to bude holčička. Říká se, že holčičky, víte, jsou tatínkovy holčičky! A tak to taky bude, ale uvidíme,“ dodala Katy s tím, že jméno sice už vybírají, ale konečné rozhodnutí padne až čerstvě po narození dcery.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat